Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Κλοπές και σφαγές πουλερικών από ανεξέλεγκτες επιθέσεις επιτήδειων αετονύχηδων στη Σαντορίνη!

Με παλαιότερη ανάρτησή μας κλικ εδώ, είχαμε αναφερθεί στις ζημιές των οικόσιτων ζώων από αδέσποτα και πεινασμένα σκυλιά, αυτό όπως που συμβαίνει τώρα είναι ακόμη χειρότερο στη περιοχή μας!
Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου άγνωστοι εισέβαλαν στον ψηλό και καλά περιφραγμένο χώρο του φυτωρίου που βρίσκεται στην παράλια περιοχή της Έξω Γωνιάς Σαντορίνης και πιο συγκεκριμένα: του Μάρκου Ζώρζου και στη συνέχεια παραβίασαν τον επόμενο περιμαντρωμένο χώρο των πουλερικών (κλεισμένες μάντρες), όπου κατέσφαξαν κάθε πουλερικό που είχε από: κότες, πάπιες χήνες,
γαλοπούλες και του άφησαν τα εναπομείναντα από αυτά δηλαδή τις κεφαλές των όπως, μέρος αυτών θα δείτε από το πιο κάτω φωτογραφικό μας υλικό.
Το γεγονός αυτό καταγγέλθηκε άμεσα στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή, αλλά το πρόβλημα όμως παραμένει αρκετά μεγάλο και επικίνδυνο στην μικρή μας κοινωνία, με αποτέλεσμα να εξελίσσεται σε απρόσμενες και ανεξέλεγκτες διαστάσεις και από τις δύο τάξεις…. 

Παράλληλα επισημαίνουμε ότι το ίδιο φαινόμενο είχε γίνει και κατά την ίδια περσινή χρονική περίοδο, εξαφανίζοντας κάθε πουλερικό από το χώρο αυτό.
Ευελπιστούμε το γεγονός αυτό να είναι και το τελευταίο που συμβαίνει στη περιοχή μας, αποφεύγοντας κάθε κακό και απρόσμενο γεγονός από την τοπική μας κοινωνία.
Ευχόμαστε στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή καλή δύναμη στο δύσκολο και επιφορτισμένο της έργο, καθώς και την οριστική πάταξη των φαινομένων αυτών από την περιοχή μας!


Πηγή: Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη















Πηγή: Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη


Κλικ εδώ για τις ζημιές στα οικόσιτα ζώα από αδέσποτα σκυλιά!